La Closerie de la Beyne - Gîtes in de Dordogne La Closerie de la Beyne - Gîtes in de Dordogne

Een bevoorrechte plek...

...in de zuidelijke Dordogne, met zijn vele monumenten op de Werelderfgoedlijst van de Unesco (de prehistorische grotten van Lascaux, de Romaanse abdij van St.Avit-Sénieur, de vallei van de Dordogne en de Vézère...) en vele dorpjes die deel uit maken van "Les plus beaux Villages de France" (De Mooiste Dorpen van Frankrijk) ligt het oude landgoed "La Closerie de la Beyne".
Tussen het middeleeuwse Sarlat en Bergerac met zijn beroemde wijngaarden, vlakbij de vestingstadjes Beaumont en Monpazier, heeft dit landgoed alle troeven om uw verblijf tot een bijzondere ervaring te maken: volledige stilte is hier nog mogelijk, de sterrenhemels zijn schitterend en de ambiance typisch Frans.Bergerac AirportLa "Closerie de la Beyne" ligt op 15 min. oostelijk van het vliegveld van Bergerac met laaggeprijsde vluchten op Brussel (Charleroi) en Rotterdam: een reden temeer om dit schitterende plekje te ontdekken!

Kijk bij "Activiteiten" om uitgebreider kennis te maken met onze mooie streek en de grote variatie aan toeristische activiteiten.Even als god in Frankrijk!
La Closerie de la Beyne