La Closerie de la Beyne - Gîtes in de Dordogne La Closerie de la Beyne - Gîtes in de Dordogne

Het landgoed “La Beyne”


ligt in de zuidelijke Périgord (Dordogne), 25 km. ten zuidoosten van Bergerac, net buiten het dorpje Naussannes en is bijzonder rustig gelegen. Dit fraaie landgoed bestaat uit een voormalige boerderij met verschillende bijgebouwen, gerestaureerd in de karakteristieke bouwstijl van de streek. Op het terrein, 13 ha groot, licht glooiend en bebost, zijn enkele wandelingen uitgezet. Voor wandelaars: de "GR de Pays du Beaumontois" loopt gedeeltelijk over het landgoed. In de nabije omgeving kan o.a. gefietst, gekanood en gegolfd worden.


U vindt hier 2 uiterst comfortabele vakantiehuizen, Charmille en Rocaille, voor een heerlijk verblijf op het Franse platteland, in welk seizoen dan ook.

Neem vrijblijvend contact met ons op indien u geïnteresseerd bent in een wat langer verblijf in het naseizoen, bijv. t.b.v. de koop van het vakantiehuis van uw dromen!


Kijk op de pagina "Contact & Route" als u meer wilt weten; als u wilt reserveren kijk op het "reserveringsformulier" op de pagina van de betreffende gîte.

Kortingen van 5 tot 15% en last minute aanbiedingen ! Zie tarievien...

 

Het handgoed vanuit de lucht gezien


Als u de foto aanklikt, krijgt u een fraai overzicht van het landgoed.

Voor meer informatie (foto's, plattegronden, beschrijving, tarieven en voorwaarden, beschikbaarheid)

en ook voor een reservering: klik de foto's aan